Rezervirajte sada

Marina ACI Dubrovnik

Slobodno
Marina ACI Dubrovnik
Na skali 2
20236 Komolac
Latitude : 42° 40' 15" Longitude : 18° 7' 32"
Ukupan broj vezova : 380
phone: +385 (0)20 455 020
fax: +385 (0)20 451 922
email: m.dubrovnik@aci-club.hr
vhf: 17
Na jugu Dalmacije, gdje prestaje niz jadranskih otoka i počinje otvoreno more, u podnožju brda Srđ smjestio se biser Jadrana i počasni stanovnik UNESCO-ova popisa zaštićene svjetske baštine.


Na jugu Dalmacije, gdje prestaje niz jadranskih otoka i počinje otvoreno more, u podnožju brda Srđ smjestio se biser Jadrana i počasni stanovnik UNESCO-ova popisa zaštićene svjetske baštine. Grad Dubrovnik datira iz 7. stoljeća, a uz bogatu kulturnu i turističku ponudu, samo 6 km od stare gradske jezgre, na ušću rijeke Omble, skriva i jednu od najljepših jadranskih marina. Već 15 godina ACI marina Dubrovnik okrunjena je Plavom zastavom za besprijekornu čistoću mora i zaštitu okoliša, dok je u akciji Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku četiri godine zaredom (2010., 2011., 2012 i 2013.) proglašena najboljom marinom na Jadranu (u kategoriji marina od 250 do 450 vezova). Ova ACI marina jedna je od najsigurnijih za privez, čuvanje i održavanje plovila, a tijekom cijele godine pruža utočište za 380 plovila u moru i 140 na kopnu te prima i megajahte do 60 metara dužine.

Obalno područje dubrovačke regije kojoj pripadaju otoci Korčula, Mljet, Lastovo i grupa Elafitskih otoka te poluotok Pelješac ACI marinu Dubrovnik čine idealnom polazišnom točkom za potpunu nautičku avanturu. S obzirom na mediteranski, orijentalni i kontinentalni utjecaj na kuhinju ovoga kraja i najistančanijim okusoljupcima pružit će jedinstveno gastronomsko iskustvo, dok će posjetiteljima željnim aktivnog odmora žeđ utažiti ponudom mnogih sportskih aktivnosti – od ronjenja i istraživanja dubrovačkog podmorja i zaštićenih podvodnih arheoloških nalazišta do tenisa, penjanja i uzbudljivih avantura u parku Prevlaka.

Jeste li znali da…

…na ulazu u Knežev dvor, najvažniju javnu zgradu u Dubrovniku, u kojem se nalazilo sjedište vlade i aktualnog kneza, stoji znakovit natpis Obliti privatorum publica curate (Zaboravite vlastite probitke i skrbite se za zajedničke).
…se Dubrovačke ljetne igre tradicionalno otvaraju izvođenjem ‘Himne slobodi’ prema tekstu Ivana Gundulića i glazbi koju je skladao Jakov Gotovac.
…je zadnja iskra dubrovačke samostalnosti upaljena 1813. tijekom kratkotrajnog ustanka protiv francuske vlasti pod vodstvom Ðiva de Natalija, koji je prekinuo ulazak austrijskih trupa.

Vezovi

– 380 veza u moru
– 140 vezova za smještaj plovila na kopnu
– prihvat megajahti do 60 m dužine

Sadržaji

 • recepcija s mjenjačnicom i prodajnim punktom modnih dodataka iz ekskluzivne ACI kolekcije, bankomat
 • restoran, caffe-bar
 • pivnica, internet caffè, supermarket, trgovina nautičkom opremom
 • charter agencije
 • tenisko i boćarsko igralište, igralište za mali nogomet na umjetnoj travi
 • dječje igralište “Gusarski brod”
 • bazen, frizerski salon, salon za masažu, fitness na otvorenom
 • sanitarni čvor sa zasebnim odjeljkom za invalide, praonica rublja
 • servisna radionica, travel liftovi nosivosti 60 i 130 tona
 • Wi-Fi pristup internetu
 • crpka za gorivo

 

+ Prikaži više

Pokretna dizalica Radionica Benzinska postaja Priključak za struju Priključak za vodu Parking Supermarket Restoran Kavana Tuš WC Prognoza vremena Praonica rublja WiFi
Cjenici
Dnevni najam: Sve cijene
Posebna ponuda
Pogodnosti za dnevni vez 2+1 gratis ACI Cres – za dva plaćena dnevna veza, treći dnevni vez je besplatan* ACI Cres 2+1 gratis Kornati – za dva plaćena dnevna veza, treći je besplatan* ACI Žut ACI Piškera 1+1+1 gratis Kornati – za jedan plaćen dnevni vez u ACI Žut i jedan plaćen dnevni vez u ACI Piškera, drugi dnevni vez u ACI Piškera je besplatan i obratno* ACI Žut ACI Piškera *vrijedi isključivo za uzastopne dane dnevnog veza Super tjedne kombinacije – u potrazi za najpovoljnijom plovidbenom rutom odgovor potražite u ACI marinama: ACI Žut** – povoljnije naknade petkom i subotom ACI Piškera** – povoljnije naknade petkom i subotom ACI Vrboska – povoljnije naknade od petka do nedjelje ACI Dubrovnik -povoljnije naknade od ponedjeljka do četvrtka **ne vrijedi u razdoblju 15.7-25.8. Poklon ulaznica za Nacionalni park Kornati – cijena ulaznice uključena je u cijenu dnevnog veza ACI Piškera ACI Card pogodnosti za dnevni vez 2017 50% popusta na dnevni vez u ACI Umag i ACI Opatija 30% popusta na dnevni vez u ACI Šimuni 20% popusta na dnevni vez u svim ostalim ACI marinama
Loading...
Zaštita od vjetra
Opasni vjetrovi
Maksimalna duljina brodice
50 m
Dubina mora - max gaz
From 2.5 m to 5.7 m
Pomoć kod priveza
Yes
Pristup
Širina fjorda Rijeka dubrovačka, na čijem se kraju nalazi ACI marina, sve do lako uočljivog samostana u mjestu Rožat iznosi 170 do 400 m. Orijentir pri prilaženju ušću Rijeke dubrovačke je otočić Daksa koji se može oploviti sa svih strana, a na sjevernom rtu otočića nalazi se svjetionik (B BL 6s 7m 10M). Točna pozicija svjetionika je 42°40,2’ N 18°03,5’ E. Ulaz u ušće Rijeke dubrovačke označen je svjetionikom na rtu Kantafig (CZ BL 2s 8m 4M). Put uz korito rijeke vodi vas do svjetionika Mokošica (C BL 3s 6m 4M) i dalje prema ACI marini Dubrovnik. Od Rožata fjord se sužava i postaje plići. Dubina mora iznosi 3 – 5 m. Noću je marina osvijetljena reflektorima, a od riječnih struja zaštićena je dugačkim lukobranom. Napomena: Preporučuje se koristiti službene pomorske navigacijske karte izdanja HHI – Split: 100 – 27, 100 – 28, 50 – 20, MK-26 i Plan 83. Obveza korisnika usluge veza u ACI marinama je da najkasnije 30 minuta prije uplovljavanja u marinu putem telefona ili radio stanice preko kanala VHF 17 kontaktira marinu u kojoj je rezerviran vez te najavi svoj dolazak i zatraži dozvolu za uplovljavanje.