Rezervirajte sada

Marina Olive Island

Raspoloživo na upit
Marina Olive Island
Sutomišćica
23273 Ugljan
Latitude : 44° 5' 45" Longitude : 15° 10' 9"
Ukupan broj vezova : 200
phone: +385 (0)23 335 808
mobile: +385 (0)99 439 9144
email: oliveisland@marina-signum.com
fax: +385 (0)23 335 810
vhf: 17
Jako smo sretni što smo dobili priliku da Olive Island Marinu pretvorimo u malu obiteljsku marinu s puno dodatnih sadržaja te pružimo kvalitetnu uslugu u kojoj bi Vaš odmor bio pravi užitak.


Jako smo sretni što smo dobili priliku da Olive Island Marinu pretvorimo u malu obiteljsku marinu s puno dodatnih sadržaja te pružimo kvalitetnu uslugu u kojoj bi Vaš odmor bio pravi užitak. Marina je smještena u mjestu Sutomišćica koja svojom dubokom i dobro zaštićenom uvalom pruža sigurnost za Vaše plovilo. Sutomišćica je staro mjesto smješteno na otoku Ugljanju sa dugom tradicijom ribarstva, maslinarstva i poljoprivrede što će Vas sigurno približiti jednom starom, prirodnom i opuštajućem načinu života.

Naš cilj je pružiti Vam gostoprimstvo za pamćenje, stoga smo odlučili investirati u dodatne sadržaje marine. Želimo se istaknuti kao drukčija marina u kojoj se može provoditi vrijeme u druženju, igri s djecom kao i bavljenju sportskim aktivnostima.

Naša gastronomska ponuda restauranta autohtonih dalmatinskih specijaliteta te dalmatinske večeri uz klapske pjesme sigurno će upotpuniti Vaš doživljaj na odmoru. Najveća želja nam je opravdati Vaše povjerenje, poslušati savjete i pohvale jednako kao i kritike jer ste ipak Vi na prvom mjestu.

+ Prikaži više

Dizalica Pokretna dizalica Radionica Navoz Benzinska postaja Priključak za struju Priključak za vodu Parking Supermarket Restoran Kavana Tuš WC Prognoza vremena Praonica rublja WiFi
Cjenici
Dnevni najam: Sve cijene
Loading...
Maksimalna duljina brodice
75 m
Dubina mora - max gaz
From 2 m to 5 m