Rezervirajte sada

Marina ACI Slano

Slobodno
Marina ACI Slano
Slanica 2
20232 Slano
Latitude : 42° 47' 14" Longitude : 17° 53' 13"
Ukupan broj vezova : 200
phone: +385 (0)20441720
fax: +385 (0)75801809
email: m.slano@aci-club.hr
vhf: 17
Nakon ACI marina Korčula i Dubrovnik, na radost mnogobrojnih nautičara gradi se i treća marina u Dubrovačkoj županiji – ACI marina Slano, 22. marina u ACI-jevoj nautičkoj obitelji.


Nakon ACI marina Korčula i Dubrovnik, na radost mnogobrojnih nautičara gradi se i treća marina u Dubrovačkoj županiji – ACI marina Slano, 22. marina u ACI-jevoj nautičkoj obitelji. Obzirom da je ovaj dio Jadrana nautičarima izuzetno atraktivan pa se i u Dubrovniku i u Korčuli redovito traži vez više, nema sumnje da će i ACI marina Slano, koja je od Dubrovnika udaljena svega 37 kilometara, od prvog dana biti popunjena do zadnjeg veza.

ACI marina Slano će se protezati na površini od 66.279 četvornih metara, a moći će primiti 200 plovila duljine između 11 i 25 metara za što će biti izgrađeni gatovi i valobran duljine 688 metara i ukupne površine 2460 četvornih metara. Osim toga, unutar uvale u kojoj će se nalaziti ACI marina Slano je predviđena izgradnja zgrade recepcije i poslovnih prostora te restorana s terasom i vanjskim bazenom. Kada je o uslugama i sadržajima riječ, ACI će dio resursa usmjeriti prema osmišljavanju raznovrsnih sadržaja u kojima će nautičari uživati tijekom svog boravka u Slanom, te im nuditi najvišu razinu kvalitete nautičkih i servisnih usluga.

U skladu sa svojom ekološkom orijentacijom, ACI će posebnu pozornost posvetiti i uređenju same marine, odnosno njenom harmoničnom uklapanju u prelijepo prirodno okruženje ovog dijela jadranske obale. Okoliš marine će biti hortikulturno oplemenjen autohtonim florom u kojoj će nautičari uživati na novoizgrađenoj šetnici. Uz to, izgradit će se i potrebne prometnice kroz marinu, te urediti parkiralište.

U Slanom se krajem listopada očekuje i otvorenje gradilišta te početak radova bi 22. ACI marina sljedeće godine bila spremna za prihvat nautičara.

+ Prikaži više

Radionica Priključak za struju Priključak za vodu Parking Supermarket Restoran Kavana Tuš WC Prognoza vremena Praonica rublja
Cjenici
Dnevni najam: Sve cijene
Posebna ponuda
Pogodnosti za dnevni vez 2+1 gratis ACI Cres – za dva plaćena dnevna veza, treći dnevni vez je besplatan* ACI Cres 2+1 gratis Kornati – za dva plaćena dnevna veza, treći je besplatan* ACI Žut ACI Piškera 1+1+1 gratis Kornati – za jedan plaćen dnevni vez u ACI Žut i jedan plaćen dnevni vez u ACI Piškera, drugi dnevni vez u ACI Piškera je besplatan i obratno* ACI Žut ACI Piškera *vrijedi isključivo za uzastopne dane dnevnog veza Super tjedne kombinacije – u potrazi za najpovoljnijom plovidbenom rutom odgovor potražite u ACI marinama: ACI Žut** – povoljnije naknade petkom i subotom ACI Piškera** – povoljnije naknade petkom i subotom ACI Vrboska – povoljnije naknade od petka do nedjelje ACI Dubrovnik -povoljnije naknade od ponedjeljka do četvrtka **ne vrijedi u razdoblju 15.7-25.8. Poklon ulaznica za Nacionalni park Kornati – cijena ulaznice uključena je u cijenu dnevnog veza ACI Piškera ACI Card pogodnosti za dnevni vez 2017 50% popusta na dnevni vez u ACI Umag i ACI Opatija 30% popusta na dnevni vez u ACI Šimuni 20% popusta na dnevni vez u svim ostalim ACI marinama
Loading...
Opasni vjetrovi
Valovito od strane
Maksimalna duljina brodice
25 m
Dubina mora - max gaz
From 1 m to 6 m
Pristup
Obveza korisnika usluge veza u ACI marinama je da najkasnije 30 minuta prije uplovljavanja u marinu putem telefona ili radio stanice preko kanala VHF 17 kontaktira marinu u kojoj je rezerviran vez te najavi svoj dolazak i zatraži dozvolu za uplovljavanje.