Restoran No stress Split

Kontakt:
fax: 021 321611
mobile: 099 4981888
mobile: 091 2874429
email: nostress.bistro@gmail.com
Adresa:
Iza lože 9
21000 Split

Želite li doživjeti Mediteran, shvatiti taj svijet i njegov način razmišljanja, morate izaći na ulicu ili trg, spokojno se smjestiti u jednoj točki u hladovini i s čašom nečega hladnog i osvježavajućeg promatrati prolaznike.

Zbog velikog broja sunčanih dana u godini veći dio života ljudi ovdje provode na otvorenom i ta je klimatska činjenica ključna za razumijevanje mentaliteta. Sve je izloženo oku drugoga, ne možete se sakriti, novosti i tračevi brzo putuju toplim zrakom. U prvi trenutak to će vas možda iznenaditi, pa i neugodno. Dolazite li iz koje hladne sjevernjačke zemlje gdje se živi suzdržanije i tiše, trebat će vam neko vrijeme da se naviknete na ovu drsku, bučnu, indiskretnu zajednicu.

Ali, nemate razloga za brigu. Opustite se. NoStress, poručujemo vam mi već i u imenu našeg restorana. Ništa vam se loše ovdje ne može dogoditi. Premda mi u ovim krajevima govorimo glasnije nego što bi vjerojatno bio red, potpuno smo dobronamjerni i drago nam je da ste došli. Savršeno ste sigurni među nama. Sjedite bez skanjivanja ovdje na centralnom gradskom trgu i imat ćete najbolji pogled na događanja. Mediteranski gradovi uvijek su nešto nalik teatru, tu se mimoilaze i dovikuju bogati i siromašni, ugledni i neugledni, moćni i nemoćni, mudraci i lude, a ovo ovdje, NoStress, je svečana loža toga vedrog teatra. Nakon čaše ili dvije kakvog izvrsnog hrvatskog vina, ponijet će vas srdačna i neopterećena atmosfera te ćete možda i sami poželjeti sudjelovati. Ući ćete u naš svijet prirodno i lako, tako se stopiti s prijateljskom okolinom da ćete gotovo zaboraviti da ste gost. Učinit će vam se kao da ste oduvijek živjeli s ljudima koji su vas tako prostodušno i otvoreno primili i na kraju večeri ćete teška srca ustati i otići. Ipak, ne tugujte.

RADNO VRIJEME / WORKING HOURS:
Ponedjeljak - Četvrtak / Monday - Thursday:07:00 am - 01:00 am 
Petak - Subota / Friday - Saturday:07:00 am - 02:00 am 
Nedjelja / Sunday:07:00 am - 01:00 am