Adria Marine

Kontakt:
phone: 00385 91 549 0554
phone: 00385 91 755 0417
email: info@drydock-marina.com
Adresa:
Božani 3a
21222 Svinca, Božani 3a

O NAMA
Suha marina smještena je u Splitsko-dalmatinskoj županiji na Jadranskoj magistrali D8 u općini Marina u mjestu Svinca, točno na pola puta između dvije marine na moru: marine Agana i marine Frapa u Rogoznici, udaljena 5km od mora.

Na prostoru suhe marine nudimo smještaj plovila, trajlera, kamp kućica i automobila tijekom cijele godine. U suradnji sa kooperantima klijentima pružamo usluge kompletnog održavanja plovila. Dostupni smo 24 sata na dan.

Suhi vez se prostire na 10.000 m² otvorenog prostora i uskoro 650 m² zatvorenog prostora u halama. Kapacitet suhe marine je 150 plovila. Prostor suhe marine je opremljen 24 – satnim video nadzorom sa dojavnim alarmnim sustavom, propisanom rasvjetom, protupožarnim sustavom te su sva plovila na prostoru pod osiguranjem.

HALA
Na prostoru suhe marine u ponudi imamo i smještaj plovila u zatvorenom prostoru – HALI. Trenutno raspolažemo s jednom halom površine 150m², a uskoro i drugom halom površine 500m² u kojoj će biti moguće smjestiti plovila do 16m ukupne dužine.

Smještajem vašeg plovila u hali plovilo je zaštićeno od svih nepovoljnih vremenskih utjecaja kao što su kiša, kondenzacija, zamrzavanje i djelovanje sunca.

Skladišni prostori hale zaštićeni su alarmnim sustavom sa dojavom.

PRIJEVOZ

Organiziramo vađenje plovila iz mora, transport do suhe marine do 18m dužine i 40 tona težine.  Također nudimo i transfere plovila iz bilo koje luke duž hrvatske obale do suhe marine.

CJENIK

http://www.drydock-marina.com/cjenik/