Rezervirajte sada

Marina Betina

Currently available: 12 berths
Marina Betina
Prvoborca Nikole Škevina 15
22244 Betina
Latitude : 43° 49' 36" Longitude : 15° 35' 55"
Ukupan broj vezova : 230
phone: +385 (0)22 43 44 97
fax: +385 (0)22 43 44 97
email: marina-betina@si.t-com.hr
Marina Betina je smještena u Betini, malom slikovitom mjestu na otoku Murteru u Šibensko-kninskoj županiji. Ime je dobila po staroj keltskoj riječi“bet” što znači usta, a koja dobro opisuje njenu lokaciju. Nalazi se na sjevernom ulazu u Murterski kanal, udaljena samo 7 km od mjesta Tisno, gdje pokretni most spaja otok Murter sa kopnom.


Marina Betina je smještena u Betini, malom slikovitom mjestu na otoku Murteru u Šibensko-kninskoj županiji. Ime je dobila po staroj keltskoj riječi“bet” što znači usta, a koja dobro opisuje njenu lokaciju. Nalazi se na sjevernom ulazu u Murterski kanal, udaljena samo 7 km od mjesta Tisno, gdje pokretni most spaja otok Murter sa kopnom.

Sa 240 vezova, opremljenih s yacht ormarima za vodu i električnu energiju, modernim sanitarijama s tuševima i toplom vodom, bogatom ponudom plovila za iznajmljivanje, trgovinama s mješovitom robom i nautičkom opremom, te 120 parkirališnih mjesta Marina Betina je sigurna luka za sve nautičare i njihova plovila. Marina je otvorena tokom cijele godine.

+ Prikaži više

Radionica Priključak za struju Priključak za vodu Smeće Parking Supermarket Restoran Kavana Tuš WC Prognoza vremena Praonica rublja WiFi
Cjenici
Dnevni najam: Sve cijene
Posebna ponuda
DNEVNI VEZ – korištenje veza u moru ili mjesta na kopnu do 1 dana VIKEND VEZ – korištenje veza u moru ili mjesta na kopnu do 3 dana TJEDNI VEZ – korištenje veza u moru ili mjesta na kopnu do 7 dana TIME OUT – korištenje veza u moru ili mjesta na kopnu do 3 sata tijekom tekućeg dana i to najkasnije do 15:00 sati cijena dnevnog vaza umanjuje se za 50% LONG TERM – korištenja veza u moru ili mjesta na kopnu poslije 15:00 sati tijekom tekućeg dana naplaćuje se po cijeni dnevnog veza MULTIHULL – za višetrupce koji imaju maksimalnu širinu preko 6,00 m cijena veza uvećava se za 50% CHECK IN – osoba koja upravlja plovilom dužna je odmah po dolasku u luku prijaviti svoj dolazak na recepciji Marine Betina i predati plovidbenu dozvolu i popis članova posade na plovilu u luci CHECK OUT – osoba koja upravlja plovilom dužna je najmanje jedan sat prije odlaska plovila iz luke prijaviti svoj odlazak na recepciji Marine Betina MJESEČNI VEZ – korištenja veza u moru ili mjesta na kopnu do 1 mjeseca SEZONSKI VEZ – korištenje veza u moru ili mjesta na kopnu do 3 mjeseca ZIMSKI VEZ – korištenje veza u moru ili mjesta na kopnu od 01. 10. do 31. 03. KAT – kategorija veza određuje se temeljem duljine preko svega (uključujući sve pramčane i krmene dodatke) i najveće širine plovila u luci * Marina Betina zadržava pravo izvršiti premjer plovila u luci DPS xŠmax – plovila u luci koja imaju za duljinu preko svega ili maksimalnu širinu cijeli broj (npr. 7,00 x 3,00) obračunava se slijedeća viša kategorija veza YACHT BOX – članovi posade na plovilu u luci imaju pravo koristiti priključke za vodu i električnu energiju, sanitarije i tuševe s toplom vodom i to samo za svoje osobne potrebe * korištenje priključaka za vodu i električnu energiju dozvoljeno je jedino i samo uz prisustvo članova posade na plovilu u luci ili uz otvoreni Radni nalog na recepciji marine Betina * članovi posade na plovilu u luci dužni su koristiti samo crijeva za vodu s ispravnim priključkom za slavinu i završetkom s ventilom za zatvaranje * korištenje vode za pranje plovila u luci naplaćuje se po važećem cjeniku marine Betina
Loading...
Zaštita od vjetra
Opasni vjetrovi
Maksimalna duljina brodice
30 m
Dubina mora - max gaz
From 3 m to 8 m
Dodatne napomene
Security: Protection 24/7 Camera Surveillance