Rezervirajte sada

Luka Split

Currently no berths available
Luka Split

Split
Latitude : 43° 30' 13" Longitude : 16° 26' 22"
Ukupan broj vezova : 0
Luka Split je jedna od najvećih hrvatskih luka te je otvorena za međunarodni promet. Ona je zaštićena od svih vjetrova osim juga.


Luka Split je jedna od najvećih hrvatskih luka te je otvorena za međunarodni promet. Ona je zaštićena od svih vjetrova osim juga. Možete jednostavno privezati brod, osim u onim područjima koja su rezervirana za redovite trajektne linije. Morate ući u luku s južne strane, između istočnog lukobrana na kojem je zeleni svjetionik (105 ° -72 ° W Bl 6s 11m 10M) i zapadnog lukobrana na kojem je crveni svjetionik (319 ° -200 ° R BL 6s 9m 5M). Dubina mora u luci je između 3 i 10 metara. Duž obale dubina mora je preko 2m. Mala luka na sjeveru luke je rezervirana za plovila mještana i većinu vremena je zauzeta. U luci se nalazi benzinska postaja, marina u zapadnom dijelu, banke, trgovine, restorani.

+ Prikaži više

Dizalica Pokretna dizalica Radionica Navoz Benzinska postaja Priključak za struju Priključak za vodu Smeće Parking Supermarket Restoran Kavana Tuš WC Prognoza vremena Praonica rublja WiFi
Cjenici
Dnevni najam: Sve cijene
Loading...