Rezervirajte sada

Marina Korkyra

Currently available: 7 berths
Marina Korkyra
Obala 4 bb, Vela Luka, o. Korčula
20270 Vela Luka
Latitude : 42° 57' 43" Longitude : 16° 42' 54"
Ukupan broj vezova : 135
email: info@marina-korkyra.com; reception@marina-korkyra.com
phone: +385 (0)20 414 700
mobile: +385 (0)91 141 4700
Marina Korkyra, smještena u razvedenoj uvali smaragdne korčulanske obale, prirodno je najsigurnija luka Jadrana. Sa 135 vezova i kristalno čistim morem savršen je spoj nautičke i turističke destinacije. Marina Korkyra nudi 10% popusta na sve rezervacije za rujan 2020. Popust se obračunava u marini.


Marina Korkyra nova je marina na nautičkom tržištu Hrvatske. Osmišljena je dugogodišnjim osluškivanjem želja i potreba nautičara.

Glavni cilj marine je da u svim u svim segmentima pruži maksimalno zadovoljstvo, besprijekornu uslugu i bude oaza mira na Jadranu u koju će se gosti uvijek iznova vraćati s osmijehom na licu.

Smještena je u bajkovitoj uvali malog gradića Vela Luke na otoku Korčula. Specifičan i 9,5 km dugi zaljev čini je prirodno najsigurnijim mjestom za nautičare na Jadranu.

Opjevana velolučka uvala već je stoljećima sigurno utočište za sve pomorce. Dobra prometna povezanost, sigurnost, čisto more i vrhunska gastronomija čine je jednom od najpoželjnijih nautičkih i turističkih destinacija.

Ima 135 vezova, te može primati jahte duže od 35 metara.

U izgradnji su se koristili isključivo suvremeni i ekološki prihvatljivi materijali koji naglašavaju ekskluzivnost i želju investitora da bude ekološki potpuno prihvatljiva svim dionicima i da se savršeno uklopi u vizuru destinacije.

Napravljena je kao otok koji je povezan mostićima sa obalom čime se stavlja pečat na prepoznatljivi vizualni izgled marine. Uplovite u novootvorenu Marinu Korkyra i otkrijte sve njene čari.

+ Prikaži više

Priključak za struju Priključak za vodu Smeće Parking Restoran Kavana Tuš WC Prognoza vremena Praonica rublja WiFi
Cjenici
Dnevni najam: Sve cijene
Yearly booking
This marina has yearly booking available. Please log in for yearly booking request.
Loading...
Zaštita od vjetra
Opasni vjetrovi
Valovito od strane
Maksimalna duljina brodice
40 m
Dubina mora - max gaz
From 0.3 m to 5 m
Morsko dno
sand
Pomoć kod priveza
Yes
Pristup
Approach en
Dodatne napomene
Remarks en