Rezervirajte sada

Mitan Marina

Currently available: 21 berths
Mitan Marina
Obala dr. Josipa Sokolića 1a
51250 Novi Vinodolski
Latitude : 45° 7' 17" Longitude : 14° 48' 27"
Ukupan broj vezova : 180
phone: +385 51 627762
email: info@mitanmarina.com
U uvali Muroskva u Novom Vinodolskom završeni su radovi na gradnji nove marine kapaciteta 200 vezova za brodice i jahte dužine do 15 metara te je marina početkom lipnja službeno otvorena.


U uvali Muroskva u Novom Vinodolskom završeni su radovi na gradnji nove marine kapaciteta 200 vezova za brodice i jahte dužine do 15 metara te je marina početkom lipnja službeno otvorena. Vez za veće i velike jahte moguć je na lukobranu i na unutarnjem lukobranu. Iznimno solidno građena, s brojnim sadržajima poput restorana, kafića, yacht kluba i nautičke trgovine, zaštićena 255 metara dugačkim lukobranom prva je komercijalna marina u Vinodolskom kanalu. Paralelno s marinom u nedalekoj industrijskoj zoni sagrađeni su hangari u kojima je moguć zimski vez plovila te kompletna usluga održavanja i obnove plovila. Marina će biti posve dovršena u proljeće 2017. godine.

+ Prikaži više

Dizalica Radionica Priključak za struju Priključak za vodu Smeće Parking Restoran Kavana Tuš WC Prognoza vremena WiFi
Cjenici
Dnevni najam: Sve cijene
Posebna ponuda
U cijenu ugovora veza u moru uključeno je: * parkirno mjesto za 1 automobil (u marini ili u suhoj marini) * priključak struje 16A * korištenje pitke vode * sanitarne prostorije sa toplom vodom * sanitarni čvor za osobe sa posebnim potrebama * asistencija mornara za pristajanje * video nadzor marine, svakodnevni nadzor i obilazak marine * WLAN, Internet * odlagalište za odvojeno prikupljanje otpada * polica osiguranja odgovornosti marine U cijenu godišnjeg ugovora 6 mj. more/6 mj. kopno i 12 mj. kopno uključeno je: * sve usluge uključene u godišnji ugovor u moru * jedno dizanje iz mora, pranje podvodnog dijela visokotlačnom pumpom, transport do suhe marine, smještaj na ležaljku, transport do mora i spuštanje u more NAPOMENE: Navicon d.o.o. je ovlašten ugovoriti i posebne uvjete pružanja svojih usluga u pojedinačnom ugovoru. Raspoloživost usluga uvjetovana je kapacitetom. Pridržavamo pravo na greške u tisku te izmjene cijena bez prethodne obavijesti. PREMIUM VEZ-bočni pristupni gat-finger u najzaštićenijem dijelu marine
Loading...
Zaštita od vjetra
Opasni vjetrovi
Valovito od strane
Maksimalna duljina brodice
30 m
Dubina mora - max gaz
From 3 m to 14 m
Morsko dno
rocks, sand
Pomoć kod priveza
Yes