Rezervirajte sada

Marina Dalmacija

Raspoloživo na upit
Marina Dalmacija
Ul. Elizabete Kotromanić 11
23000 Zadar
Latitude : 44° 6' 48" Longitude : 15° 13' 41"
Ukupan broj vezova : 1200
phone: +385 (0)23 20 03 00
fax: +385 (0)23 20 03 33
email: dalmacija@d-marin.com
Marina Dalmacija ima 1200 vezova, a svi imaju sve potrebne sadržaje koje biste očekivali od moderne marine.


Marina Dalmacija ima 1200 vezova, a svi imaju sve potrebne sadržaje koje biste očekivali od moderne marine. U njoj postoji i dodatnih 500 suhih vezova. Vezovi 1-15 su rezervirani za charter jahte. Mega jahte pristaju na umjetnom poluotoku desno od ulaza. Također, marina ima plutače u južnom zaljevu. 

Šest odvojenih sanitarnih čvorova je lako dostupno iz svih vezova. Međutim, na dane kad se posade mijenjaju može biti velika gužva i može nestati tople vode. 

Cijene na benzinskoj postaji sjeverno od ulaza su vrlo visoke i bilo bi dobro provjeriti razinu goriva prije i nakon punjenja, pošto se mogu dogoditi nepravilnosti. Također se duže čeka vikendom kad se vraćaju charter jahte. 

Marina Dalmacija ima dosta parkirnih mjesta i čak nekoliko garažnih mjesta.

Šoping u Sukošanu

Odmah do upravne zgrade marine nalazi se trgovina. U gradu, do kojeg se brzo stigne pješke, nalazi se više trgovina gdje možete naći sve što vam treba. Ima nekoliko manjih dućana, pekare i mesnica kao i mala tržnica koja prodaje voće, povrće i svježu ribu. 

Hrana i odmor u Sukošanu

Četiri restorana i kafići koji pripadaju marini se nalaze unutar kompleksa i u njima je poprilična gužva, pogotovo u danima kad charter posade dolaze i odlaze. Mnogobrojni restorani, pizzerije i konobe u gradu su dobra zamjena. 

U ulicama u starom gradu naći ćete mnoge povijesne znamenitosti. U području oko Sukošana nalazi se velik broj aktivnosti za odmor i sport. Plaža oko umjetnog otoka u marini Dalmacija je savršena za plivanje. 

 

+ Prikaži više

Dizalica Pokretna dizalica Radionica Benzinska postaja Priključak za struju Priključak za vodu Parking Supermarket Restoran Kavana Tuš WC Prognoza vremena Praonica rublja WiFi
Cjenici
Dnevni najam: Sve cijene
Loading...
Zaštita od vjetra
Maksimalna duljina brodice
40 m
Dubina mora - max gaz
From 1 m to 8.5 m
Pomoć kod priveza
Yes