Rezervirajte sada

Marina Kornati

Currently available: 38 berths
Marina Kornati
Šetalište kneza Branimira 1
23210 Biograd na Moru
Latitude : 43° 56' 33" Longitude : 15° 26' 44"
Ukupan broj vezova : 750
phone: +385 23 383 800
fax: +385 23 384 500
email: info@marinakornati.com
vhf: 17
Ilirija d.d. je pionir nautičkog turizma u Biogradu na Moru.


Ilirija d.d. je pionir nautičkog turizma u Biogradu na Moru. Prepoznavši iznimni potencijal Biograda na Moru kao nautičkog grada smještenog u neposrednoj blizini kornatskog arhipelaga, Ilirija d.d. je davne 1974. godine izgradila prvu nautičku luku u Hrvatskoj, današnju hotelsku luku iz koje se sustavno započeo razvijati nautički turizam po cijelom Jadranu, i prvu vlastitu charter flotu od četrdeset Elanovih plovila, te je s punim pravom ponijela naziv pionira nautičkog turizma, dok je grad Biograd postao kolijevka nautičkog turizma. 

Marina Kornati - dostignuti standardi razvoja

Zahvaljujući investicijskim ulaganjima posljednjih  godina u modernu tehničku opremljenost, servisne usluge i eko sustave s posebnim naglaskom na uređenje prališta, izgradnju tehnološkog pročišćivača voda kao i izgradnju eko skladišta što ukazuje na činjenicu da je marina Kornati ne samo zadovoljila najstrože međunarodne standarde zaštite okoliša već i da je zaštita okoliša jedan od njenih najvećih prioriteta o čemu već šest godina za redom svjedoči i Plava zastava kao simbol visokog standarda u zaštiti mora i priobalja.

Komplementiranjem svoje usluge i povećanjem kapaciteta na sadašnjih 854 vezova od čega 70 na kopnu i 15 gatova sa priključcima za struju i vodu za prijam plovila maksimalne veličine do 23 metra marina Kornati našla se među top 3 hrvatske marine.

Osim vlastite servisne zone u kojoj se pružaju usluge vađenja brodova širine do 7 metara, usluge travel lifta nosivosti 50 tona, dizalice nosivosti 10 tona, cjelodnevnu uslugu mornarsko-čuvarske službe, osiguran i čuvan parking sa 700 parkirnih mjesta kao i restoran marine Kornati sa konobom kapaciteta do 370 mjesta. U sklopu marine djeluje i tridesetak vanjskih tvrtki koje u okvirima poslovne suradnje s marinom Kornati pružaju servisne usluge što osigurava pružanje vrhunske usluge svim njenim gostima.

Značaj za ukupni gospodarski razvoj grada vidljiv je i u broju od preko 150 osoba koje zapošljava marina i tvrtke koje u njoj obavljaju nautičku djelatnost.

+ Prikaži više

Radionica Navoz Benzinska postaja Priključak za struju Priključak za vodu Parking Supermarket Restoran Kavana Tuš WC Prognoza vremena Praonica rublja WiFi
Cjenici
Dnevni najam: Sve cijene
Posebna ponuda
Sve cijene određene su temeljem dužine i širine plovila. Marina zadržava pravo izmjeriti svako plovilo Cijena veza u hotelskoj marini za plovila do 8,50 umanjuje se 15%. *Minimalna cijena godišnjeg veza u moru marine iznosi 4.680,00 EUR. Cijena veza za višetrupce uvećava se za 100% Jedan popust isključuje pravo na ostale popuste. DNEVNI (TRANZITNI) VEZ UKLJUČUJE: Vez u moru ili vez na kopnu na stalku marine • Nadzor veza • Korištenje sanitarija • Uobičajenu potrošnju vode i struje (16A). Pogodnosti: Jednokratno korištenje veza preko 3 dana umanjuje cijenu veza za 15% • Jednokratno korištenje veza preko 20 dana umanjuje cijenu veza za 30% • Popust od 30% na cijenu tranzitnog veza za organizirane regate prijavljene HJS-u ili flotile (više od deset plovila). Naknda za dnevni vez od 01.10.2017. do 31.03.2018. umanjuje se za 20% GODIŠNJI ILI SEZONSKI (UGOVORNI ) VEZ UKLJUČUJE: Ugovorni vez u moru ili na kopnu na stalku marine • Nadzor veza • Osiguranje plovila od odgovornosti djelatnosti marine • Korištenje sanitarija • Uobičajenu potrošnju struje(16A) i vode • Parkiranje jednog automobila u marini. Pogodnosti: • Popust od 5% na cijenu godišnjeg veza za plaćanje cjelokupnog iznosa do 11.02.2017. • Ugovorni godišnji vez u Hotelskoj marini uključuje gratis korištenje kopna od 01.10.2017. do 31.03.2018. * Napomena: Za plovila sa ugovornim vezom u moru ili na kopnu, plaća se dodatno dnevni smještaj na kopnu, odnosno u moru. Dodatak za zimovanje na kopnu ostvaruje se za jednokratni minimalni boravak 90 dana na kopnu, u periodu od 01.10.2017. - 31.3.2018. Korištenje usluga servisa po prethodnoj rezervaciji Cijena upotrebe dizalice/travel lifta drugi i svaki slijedeći put tijekom kalendarske godine za isto plovilo umanjuje se 20%. Cijena upotrebe dizalice/travel lifta i pranja plovila za višetrupce uvećava se za 50%. Cijena upotrebe dizalice/travel lifta i pranja plovila izvan radnog vremena uvećava se 50% Namještanje kobilice zaračunava se kao nominalna cijena dizalice umanjena za 30% po dužini plovila. Jednokratni premještaj plovila unutar marine naplaćuje se po cijeni tranzitnog veza. Vađenje motora plovila -50 Eur Upotreba dizalice za jet ski- 35 Eur Punjenje baterija plovila- 15 Eur Korištenje viljuškara -50 Eur OSTALE USLUGE · Parkiranje automobila dnevno 7,00 EUR · Parkiranje trailera dnevno 9,00 EUR · Parkiranje kamiona, karavana dnevno 14,00 EUR · Čišćenje radnog platoa 50,00 EUR · Mjenjačka provizija iznosi 2% · Uništen ili oštećen konop / muring 100,00 EUR · Nepropisno parkiranje 100,00 EUR -Trošak opomene 15 Eur -Obavljanje djelatnosti u marini bez ugovora 80 Eur dnevno Cjenik usluga za plovila koja se koriste u gospodarske svrhe posebno se ugovara. Usluge van ovog cjenika prema dogovoru i mogućnostima marine.
Yearly booking
This marina has yearly booking available. Please log in for yearly booking request.
Loading...
Maksimalna duljina brodice
25 m
Dubina mora - max gaz
From 1 m to 6 m