Rezervirajte sada

SCT Marina Trogir

Currently available: 13 berths
SCT Marina Trogir
Put brodograditelja 16
21220 Trogir
Latitude : 43° 30' 50" Longitude : 16° 14' 34"
Ukupan broj vezova : 256
email: marina@sct.hr
phone: +385 (0)21 444 600
fax: +385 (0)21 444 601
SCT Marina Trogir je idealno polazište za otkrivanje jednog od najzanimljivijih mjesta za krstarenje u svijetu, Trogir, na prelijepoj Jadranskoj obali.


SCT Marina Trogir je idealno polazište za otkrivanje jednog od najzanimljivijih mjesta za krstarenje u svijetu, na prelijepoj Jadranskoj obali.
Cilj Servisnog centra Trogir (SCT) je da se pozicionira kao marina najviše kategorije u regionalnoj ponudi vrhunskih usluga održavanja svih vrsta plovila.

Vizija SCT-a je postaviti nove standarde nudeći potpunu uslugu za sve vrste plovila na najvećoj razini kvalitete. Naša vizija je naša obveza, koja proizlazi iz dugogodišnje tradicije brodogradnje i remonta svih vrsta brodova (od trgovačkih jahti, megajahti i superjahti).

+ Prikaži više

Dizalica Pokretna dizalica Radionica Benzinska postaja Priključak za struju Priključak za vodu Smeće Parking Supermarket Restoran Kavana Tuš WC Prognoza vremena Praonica rublja WiFi
Cjenici
Dnevni najam: Sve cijene
Posebna ponuda
Dnevni vez u moru uključuje: vez, korištenje sanitarija i tuševa, uobičajena potrošnja struje (16A) i vode (ne uključuje pranje plovila), korištenje interneta CHECK IN: od 14h CHECK OUT: do 14h
Loading...
Zaštita od vjetra
Opasni vjetrovi
Valovito od strane
Maksimalna duljina brodice
60 m
Dubina mora - max gaz
From 1 m to 6 m
Morsko dno
rocks, sand
Pomoć kod priveza
Yes