Rezervirajte sada

Marina Novi

Currently no berths available
Marina Novi
51250 Novi Vinodolski
51250 Novi Vinodolski
Latitude : 45° 7' 17" Longitude : 14° 48' 27"
Ukupan broj vezova : 204
email: info@marinanovi.hr
phone: +385 51 800 597
fax: +385 51 569 188
Marina Novi smještena u neposrednoj blizini gradske luke Novog Vinodolskog želi se etablirati kao jedna od prestižnijih marina na Hrvatskoj obali. Izgrađena prema najvišim standardima luka nautičkog turizma, čime svojim korisnicima garantira pružati uslugu visoke razine sigurnosti i kvalitete. Marina raspolaže sa 204 veza u moru i vezovima na kopnu. Prednost ove marine je blizina zračne luke i autoputa. Iako novootvorena, marina Novi je dio grupacije Mikić, koja se osim svojom osnovnom djelatnošću, graditeljstvom, dugi niz godina bavi pružanjem turističkih usluga smještaja i ugostiteljstva. Dugogodišnja tradicija grupacije u pružanju turističkih usluga, dodatna je garancija da će ova marina svoje usluge pružati na visokoj razini kvalitete.


Marina Novi smještena u neposrednoj blizini gradske luke Novog Vinodolskog želi se etablirati kao jedna od prestižnijih marina na Hrvatskoj obali.

Izgrađena prema najvišim standardima luka nautičkog turizma, čime svojim korisnicima garantira pružati uslugu visoke razine sigurnosti i kvalitete.

Marina raspolaže sa 204 veza u moru i vezovima na kopnu.

Prednost ove marine je blizina zračne luke i autoputa. Iako novootvorena, marina Novi je dio grupacije Mikić, koja se osim svojom osnovnom djelatnošću, graditeljstvom, dugi niz godina bavi pružanjem turističkih usluga smještaja i ugostiteljstva. Dugogodišnja tradicija grupacije u pružanju turističkih usluga, dodatna je garancija da će ova marina svoje usluge pružati na visokoj razini kvalitete.

+ Prikaži više

Dizalica Pokretna dizalica Radionica Navoz Benzinska postaja Priključak za struju Priključak za vodu Smeće Parking Supermarket Restoran Kavana Tuš WC Prognoza vremena Praonica rublja WiFi
Cjenici
Dnevni najam: Sve cijene
Loading...
Zaštita od vjetra
Opasni vjetrovi
Valovito od strane
Maksimalna duljina brodice
30 m
Dubina mora - max gaz
From 0.5 m to 5 m
Morsko dno
sand, weed
Pomoć kod priveza
Yes