Rezervirajte sada

Marina Zadar

Raspoloživo na upit
Marina Zadar
Ivana Meštrovica 2
23000 Zadar
Latitude : 44° 7' 8" Longitude : 15° 13' 29"
Ukupan broj vezova : 300
phone: +385 23 204 862
fax: +385 23 333 917
email: marina@tankerkomerc.hr
vhf: 17
:
phone: +385 23 332 700
Marina Zadar smještena je na središnjem dijelu jadranske obale.


Marina Zadar smještena je na središnjem dijelu jadranske obale. Pred licem Zadra nižu se skupine otoka zadarskog i kornatskog arhipelaga koji broje preko 300 otoka, otočića i hridi. I stoga brojni nautičari iz cijeloga svijeta izabiru Marinu Zadar kao idealno polazište za nautičke avanture.

Smještena je u samom središtu grada starog tri tisuće godina, grada s bogatim povijesnim znamenitostima, arheološkim nalazištima i kulturnim sadržajima, kao i najsuvremenijim trgovačkim centrima. Marina Zadar sigurno je utočište jer je prirodno zaklonjena od vjetra, a uz standardne usluge (300 vezova u moru, 200 suhih vezova, dizalice, automatski navoz itd.) tu je i servis za eventualne popravke ili rezervne dijelove.

Marina Zadar nositelj je Plave zastave, ekskluzivne eko-markice koja ukazuje na ekološki čiste, sigurne i dobro održavane marine. Uz Marinu Zadar imamo i svoju depandansu Marinu Iž koja se nalazi u središtu Zadarskog arhipelaga samo 14 NM od Marine Zadar. Osim morskih ljepota, neposredna okolica Zadra bogata je i drugim sadržajima i prirodnim ljepotama s brojnim dodatnim mogućnostima za aktivni odmor; pješačke i biciklističke staze, jahanje, planinarenje, free climbing, ribolov slatkovodne ribe, rafting, canuing, lov na divljač itd.

+ Prikaži više

Radionica Benzinska postaja Priključak za struju Priključak za vodu Parking Supermarket Restoran Kavana Tuš WC Prognoza vremena Praonica rublja WiFi
Cjenici
Dnevni najam: Sve cijene
Loading...
Zaštita od vjetra
Dubina mora - max gaz
From 1 m to 10 m