Rezervirajte sada

Marina ACI Rovinj

Slobodno
Marina ACI Rovinj
Šetalište vijeca Europe 1
52219 Rovinj
Latitude : 45° 4' 34" Longitude : 13° 38' 2"
Ukupan broj vezova : 422
phone: +385(0)52 813 133
fax: +385(0)52 842 366
email: m.rovinj@aci-club.hr
vhf: 17
U Rovinju je nemoguće ne osjećati se dobro. Ovaj idilični gradić veličanstveni je dragulj Istre koji osvaja šarmom, bojama, srednjovjekovnom arhitekturom i gastronomskom ponudom.


U Rovinju je nemoguće ne osjećati se dobro. Ovaj idilični gradić veličanstveni je dragulj Istre koji osvaja šarmom, bojama, srednjovjekovnom arhitekturom i gastronomskom ponudom. Sveta Eufemija majčinskom toplinom bdije nad ovim negdašnjim ribarskim mjestašcem koje se posljednjih desetljeća probilo u sam vrh hrvatske turističke ponude, a rovinjska ACI-jeva marina prava je zlatna ribica koja će nautičarima i prijateljima mora ispuniti sve želje i potrebe.

ACI-jeva marina Rovinj smještena je u jugoistočnom dijelu luke odakle puca najljepši pogled na Rovinj. Okružena je borovom šumom, a od centra grada udaljena je samo 1 km. Usidreni brodovi mogu se spokojno ljuljuškati na vječnoj bonaci jer otočić Sveta Katarina marini pruža idealnu zaštitu od svih vjetrova. Marina je otvorena tijekom cijele godine.

Jeste li znali da…

… se u rovinjskom arhipelagu nalaze čak 22 otočića od kojih su Sv. Andrija i Sv. Katarina najveći i najljepši. Zaštićeni spomenici prirode i posebni rezervati na području Rovinja su: otoci i priobalno područje od otočića Sv. Ivana do Dvije sestrice, more i podmorje Limskoga kanala i dio Limske drage, park-šuma Punta Corrente, močvara Palud, Romualdova pećina i kamenolom Cave di Monfiorenzo.

… se u Rovinju svako ljeto od 1967. održava jedinstvena likovna izložba na otvorenom i najprepoznatljivija rovinjska kulturna manifestacija – Grisia. Nazvana prema istoimenoj ulici, koja poput kralježnice spaja glavni gradski trg i crkvu Sv. Eufemije, Grisia je atelje pod vedrim nebom, a posebnom je čini i to što pored akademskih umjetnika, izlažu i amateri, pa čak i djeca.

Vezovi

– 422 vezova u moru s priključcima za vodu i struju
– 40 mjesta za smještaj plovila na kopnu

Sadržaji

  • recepcija s mjenjačnicom, bankomat
  • prodavaonica prehrambenih proizvoda i nautičke opreme
  • skipper bar, salon za masažu, čarter agencije
  • sanitarni čvor sa zasebnim odjeljkom za invalide, praonica rublja
  • servisna radionica, dizalica nosivosti 10 tona
  • parkiralište za osobna vozila
  • Wi-Fi sustav za pristup internetu
  • crpka za gorivo nalazi se u Rovinju (0,3 nm)
+ Prikaži više

Dizalica Radionica Navoz Priključak za struju Priključak za vodu Smeće Parking Supermarket Restoran Kavana Tuš WC Prognoza vremena Praonica rublja WiFi
Cjenici
Dnevni najam: 1107 kn - 15100 kn Sve cijene
Posebna ponuda
- za korištenje tri uzastopna dana dnevnog veza (dva u ACI marini Rovinj i jedan u ACI marini Umag) u cijenu je uključen i četvrti dan (u ACI marini Umag) - za korištenje tri uzastopna dana dnevnog veza (dva u ACI marini Rovinj i jedan u ACI marini Opatija) u cijenu je uključen i četvrti dan (u ACI marini Opatija) - za korištenje tri uzastopna dana dnevnog veza (dva u ACI marini Rovinj i jedan u ACI marini Cres) u cijenu je uključen i četvrti dan (u ACI marini Cres) U CIJENU OPERACIJE JEDNE DIZALICE UKLJUČENO JE PRANJE PODVODNOG DIJELA PLOVILA VISOKOTLAČNOM PUMPOM
Loading...
Zaštita od vjetra
Valovito od strane
Maksimalna duljina brodice
60 m
Dubina mora - max gaz
From 1 m to 15 m
Pomoć kod priveza
Yes
Pristup
Dolazeći s mora, Rovinj se lako prepoznaje po zvoniku crkve Sv. Eufemije, smještene na brežuljku usred poluotoka te po otoku Sv. Katarina ispred samoga grada. Na rtu Sv. Eufemija nalazi se svjetionik čija je točna pozicija 45°05,0’ N 13°38,0’ E (B Bl 4s 19m 7M). U ACI-jevu marinu Rovinj može se uploviti između otoka Sv. Katarina i lukobrana gradske luke. Na kraju lukobrana nalazi se svjetionik (C Bl 3s 7m 3M). Između tog svjetionika i otoka Sv. Katarina nalazi se označena pličina (cilindrična žuto-crna plutača) koju treba oploviti sa sjeverne strane. Ako u marinu uplovljavate s južne strane, potrebno je ploviti bliže lukobrana marine na čijem je kraju zeleni svjetionik (Z Bl 5s 7m 5M). Napomena: Preporučuje se koristiti službene pomorske navigacijske karte izdanja HHI – Split: 100-15, 100-16, MK-2, MK-3 i Plan 11. Obveza korisnika usluge veza u ACI marinama je da najkasnije 30 minuta prije uplovljavanja u marinu putem telefona ili radio stanice preko kanala VHF 17 kontaktira marinu u kojoj je rezerviran vez te najavi svoj dolazak i zatraži dozvolu za uplovljavanje.