Rezervirajte sada

Marina Nautica

Raspoloživo na upit
Marina Nautica
Ulica sv. Antuna
52366 Novigrad
Latitude : 45° 19' 13" Longitude : 13° 33' 50"
Ukupan broj vezova : 365
phone: +385 (0)52 60 04 80
fax: +385 (0)52 60 04 90
email: marina@nauticahotels.com
Marina Nautica u Novigradu je smještena na sjeverozapadnoj obali Istre. Posjetitelji Novigrada oduševljeni su njegovom posebnom prirodnom ljepotom i smatra se neotkrivenim draguljem Istre jer, usprkos svojoj dobroj lokaciji, još nije okupiran masovnim turizmom.


Marina Nautica s jedinstvenim izgledom pristaništa u obliku školjke leži u novigradskom zaljevu, koji je okarakteriziran kao najbolje čuvani zaljev na Jadranskoj obali.

Marina je otvorena tijekom cijele godine i ima otprilike 200 vezova, a svima je dostupna voda i struja, i 50 suhih vezova. Također, postoje vezovi na vanjskoj strani luke. 

Na dugačkom molu sjeverno od marine, jahte sa većim gazom (više od 1.5m) se mogu privezati s bovama. Ima nekoliko bova i ispred plaže. Ponekad veće jahte mogu imati probleme s gazom pri ulasku u luku. 

Sanitarije s tuševima i WC-ima se nalaze unutar luke i moderno su uređene. Benzinska postaja i parkirna mjesta su također dostupna posjetiteljima. 

+ Prikaži više

Navoz Benzinska postaja Priključak za struju Priključak za vodu Parking Supermarket Restoran Kavana Tuš WC Prognoza vremena Praonica rublja WiFi
Cjenici
Dnevni najam: Sve cijene
Loading...
Zaštita od vjetra
Maksimalna duljina brodice
27 m
Dubina mora - max gaz
From 2 m to 5 m
Pomoć kod priveza
Yes