Restoran Posejdon Split

Kontakt:
phone: 021 317249
mobile: 091 1895980
email: info@restoranposejdon.com
Adresa:
Adamova 5
21000 Split

Smješteni u samom srcu Splita u zapadnim vratima Dioklecijanove palače na lokaciji naziva »Ispod ure«, nudimo riblje i mesne specijalitete, uvijek s ponudom svježih školjaka i probranih hrvatskih vina! 

Jedinstveno gastronomsko iskustvo

Smješteni u samom srcu Splita u zapadnim vratima Dioklecijanove palače na lokaciji naziva »Ispod ure«, nudimo riblje i mesne specijalitete, uvijek s ponudom svježih školjaka i probranih hrvatskih vina!

Dobrodošli! Priuštite si nezaboravan ugođaj u restoranu Posejdon – kušajte probrana jela dalmatinske kuhinje i to po starim obiteljskim receptima, za stolom smještenim u zapadnim vratima Dioklecijanove palače!

 

Gušti obiteljske tradicije

Nezaboravan će Vam biti taj ugođaj u restoranu Posejdon – jest ćete za stolom smještenim u zapadnim vratima Dioklecijanove palače, bilo grada i sva živost najprometnije ulice odvijat će se prad Vama, a na samom pladnju kušat ćete probrana jela dalmatinske kuhinje i to po starim obiteljskim receptima.

Kada u ugostiteljstvu imate više od 40 godina iskustva, tradicije ugošćavanja i spremanja probranih jela, onda u vašu kvalitetu ne treba – sumnjati. Dapače, sve navedeno je samo poziv da i vi kušate što to nudi splitski restoran POSEJDON.
Kako mu samo ime kaže – grči bog mora, u ovom slučaju se može prevesti na – grčki bog okusa i to onog s prefiksom dalmatinski i morski. Upravo takve delicije spremljenje od vrhunskih sastojaka, što ribe što školjaka iz čistog plavog Jadrana, “dotjeranih” ekološki uzgojenim povrćem te začinima na otoku Hvaru, nezaborav su doživljaj za nepca.

Restoran posejdon uz ponudu vrhunskih specijaliteta i to morskih delicija, prvenstveno će vas oduševiti – gostoprimstvom

No prije nego se uputimo u samo kušanje jela s bogatog menija Posejdona, i ribljeg i mesnog, prvo ćemo vas upoznati s onim što ćete doživjeti sjedajući za stol tog obiteljskog restorana familije Jeličić. Jest ćete za stolom smještenim u zapadnim vratima Dioklecijanove palače, bilo grada i sva živost najprometnije ulice, one Krešimirove, odvijat će se prad Vama. Hladovinu, prirodnu bez klima uređaja, pružat će vam zidine careve palače, starije od 1700 godina, a ljubazno osoblje restorana koje je na toj bogom danoj lokaciji već osam godina, pobrinut će se da – uživate.

Na samom pladnju čekat će vas bogastvo okusa ali i mirisa, na degustiranje će Vas mamiti svako jelo i svojim izledom. Jer kako odolijeti vrhunskim komadima iz mora, onima koje baš i ne možete naći na peškariji: zubace, kirnje, škarpine, jastoge, hlapove, šarge, pice… Još kada vam konobari donesu školjke, svježe stonske, pa sami otvarate kamenice – gdje većeg gušta od obida! Ujedno ćete moći birati probrana jela dalmatinske kuhinje i to po starim obiteljskim receptima, po receptu starih nona, no osim ovih delicija s prefiksom – morski, meni Posejdona nudi i bogatu paletu mesnih jela.

Eh’ sada uz sve ovo najbolja pozivnica je ona – naši se gosti uvijek vraćaju! Već godinama su nam stalni posjetitelji i Talijani, i Rusi, i Nijemci, i Norvežani, i Danci,… Zašto to ne vi bili i Vi?

JELOVNIK

http://www.restoranposejdon.com/food-menu/?lang=HR